Advent v Drážďanech

02.12.2013 06:52
Jako každý rok, tak i letos probíhají v Drážďanech originální adventní trhy, a to nepřetržitě nejen o víkendech. Nabízíme vám návštěvu těchto trhů v kreativních variantách = klasický výlet s možností výhodných vánočních nákupů – i bez slevových akcí a po úpravách směnných kurzů ČNB jsou ceny většiny zboží o 30-50% nižší než v ČR a navíc i s lepší garancí kvality. Udělejte si extra krásné a levné Vánoce se zážitkovou návštěvou adventních trhů a doplňkovým originálním programem a exkluzivními bonusy v ceně - VÝHRADNĚ JEN U NAŠÍ CA !!!
K obousměrné přepravě do Drážďan a Saska převážně využíváme bezpečnou, pohodlnou a ekologickou mezinárodní dopravu vlakem - pravidelnými spoji ve většinou moderních, vytápěných a klimatizovaných soupravách EC (R), DESIRÓ, S1, S2. Tímto předcházíme, hlavně v zimě, možným dopravním komplikacím v silniční dopravě – zhoršené sjízdnosti cest, blokádám uvízlých kamionů, velkým kolonám, ale i problémům s parkováním a pod. V Drážďanech se dle potřeb přepravujeme kvalitní a funkční MHD – veškeré náklady skupinové přepravy jsou již zahrnuty v ceně. 
Doplňkový program a bonusy uvedené pro jednotlivé akce jsou též v ceně - nic již nedoplácíte !!!
Vzhledem k velkému zájmu i limitované kapacitě těchto akcí doporučujeme všem zájemcům urychlenou rezervaci a platbu zajišťující Vaši účast.
 
Termíny konání:

 

Ceník

cena normal / promo akce při platbě hotově v inkasním místě
1. Základní cena 790 Kč
2. Základní cena klubová 495 Kč / 399 Kč
3. Děti do 6ti let – 1 dítě na 1 dospělou osobu ZDARMA
  každé další dítě 150 Kč
4. Děti 6–12 let 385 Kč / 320 Kč
5. Mládež do 18 let, studenti (ISIC), PID, ČID a osoby nad 55 let 435 Kč / 360 Kč

 

Pozn.: Inkasní místo pro hotovostní platby - Levné potraviny VEVERKA, Plzeňská 40, Praha 5 (od Andělu jedna zastávka tramvají - Bertramka, tram 4, 9, 10, 16; OTEVŘENO DENNĚ 8:00 – 19:00).
Inkasní místo jsme pro Vás zajistili jako operativní řešení expresních plateb v hotovosti vzhledem k tomu, že převody mezi účty trvají 1-3 dny a navíc je zde možno platit a zajistit svoji účast i den před konáním akce – tedy pokud máte potvrzenou mailem od nás rezervaci, nebo bude ještě volná kapacita akce!!! POZOR – zde se nepodávají žádné informace, veškeré nezbytné informace jsou na našich webových stránkách, případné dotazy zodpovíme mailem.
Při hotovostním vkladu na účet na pokladnách LBBW Bank CZ, a.s. neplatíte žádné poplatky.
 
KAŽDÝ NOVÝ KLIENT CA PLATÍ NA PRVNÍ AKCI KLUBOVOU CENU JAKO DÁREK CA NA UVÍTANÍ V NAŠICH ŘADÁCH !!!
 
Cena zahrnuje: Dopravu vlakem ve 2. tř. z Prahy do Drážďan a zpět včetně příp. nutných doplatků EC, rezervací míst, veškeré společné jízdy MHD v Drážďanech, informační materiály - plánky centra města + MHD, služby koordinátora nebo průvodce/technického doprovodu, doplňkový program a bonusy dle programu (vstupné pro děti do Muzea MHD, nebo obousměrné jízdné lanovkou).
 
Cena nezahrnuje: Vstupy do objektů a cestovní pojištění – DOPORUČUJEME ZAJISTIT SI INDIVIDUÁLNĚ CESTOVNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ - těch pár korun za jistotu a bezstarostný výlet stojí za to !!!

—————

Zpět