Plnou parou za nejlepším ze tří oříšků

01.02.2014 00:00

Exkluzivní výlet v rámci seriálu https://www.3popelky.eu do Drážďan a Moritzburgu. Nostalgická jízda po historické úzkokolejce „Lossnitzdackel“ lésnickým jezevčíkem, vlakem s parní lokomotivou na zámek Moritzburg s unikátní výstavou „POPELKA - MÝTUS!?“, věnovanou jednomu z nejoblíbenějších českých pohádkových filmů „Tři oříšky pro Popelku“ u příležitosti 40. výročí uvedení filmu do kin.

Po shlédnutí zfilmované pohádky Tři oříšky pro Popelku třeba na Štědrý večer na TV Nova, budete Vy a především Vaše děti chtít vidět místo, kde se velká část tohoto kultovního filmu natáčela. Vidět nejen výstavu k tomuto filmu, ale i zažít fantastickou atmosféru pohádkového zámku a prožít skvělou nostalgickou jízdu vlakem s parní lokomotivou. Na závěr tohoto exkluzivního výletu si budete moci velmi výhodně nakoupit ve výprodejích v Drážďanech.

Sraz účastníků: Praha v hale hlavního nádraží před prodejnou Vodafone v 5:50 – 6:10.

Program: Odjezd v 6:29 z Prahy přes Děčín do Bad Schandau, zde přestup na vlak do stanice Radebeul Ost., odkud odjíždí vlak tažený parní lokomotivou trasou historické úzkokolejky do Radeburgu. Z vlaku se přesuneme pěšky (eventuálně autobusem) k letnímu sídlu saských kurfiřtu – zámku Moritzburg a navštívíme výstavu k legendární filmové pohádce. Po prohlídce výstavy se přesuneme autobusem/vlakem do Drážďan, kde bude individuální program – prohlídka města nebo doporučené extra výhodné nákupy v rámci novoročních výprodejů (až 70% slevy). V podvečerních hodinách se sejdeme v centru, tramvají se společně přesuneme na nádraží a vydáme se na zpáteční cestu do Prahy (příjezd na hlavní nádraží ve 21:27).

Účastníci této akce mají přednostní právo rezervace a nákupu na další dvě akce ze seriálu, výlety na vodní hrad Švihov 1. března 2014 a zámek Ctěnice 2. března 2014, kde se budou konat další dvě výstavy k filmu v rámci přeshraniční spolupráce, včetně možnosti účasti na mezinárodní soutěži s mnoha exkluzivními cenami (více o seriálu na https://www.3popelky.eu).

Tato speciální mimořádná akce je limitována kapacitou, rezervace, závazné přihlášky a platby se přijímají nejpozději do 20. 01. 2014, nebo do vyprodání kapacity akce.

Ceník

 
1. Základní cena 1 580 Kč
2. Základní cena klubová 1 045 Kč
3. VIP cena klubová 895 Kč
4. Děti do 6ti let 240 Kč
5. Děti 6–12 let 490 Kč
6. Děti 12-15 let 595 Kč
7. Mládež do 18 let, studenti (ISIC) 740 Kč
8. ČID, PID a ostatní osoby nad 55 let 790 Kč

 

Cena zahrnuje: Dopravu vlakem Praha-Drážďany-Moritzburg (Radeburg) a zpět, veškerou společnou dopravu MHD v Drážďanech, autobusy na trase a jízdné parním vlakem, vstupné na výstavu do zámku Moritzburg, informační materiály, plánky doprovod průvodce/koordinátora. Jako bonus obdrží všechny děti pozornost od našeho německého partnera v podobě svačinky.

Cena nezahrnuje: cestovní pojištění – DOPORUČUJEME ZAJISTIT SI POJIŠTĚNÍ INDIVIDUÁLNĚ.

Prodej a dokoupení poukazů po předchozí povinné rezervaci na e-mailu cestovka01@seznam.cz výhradně jen hotovostní platbou v inkasním místě.

Inkasní místo: Levné potraviny VEVERKA, Plzeňská 40, Praha 5, (od Andělu jedna zastávka tramvají - Bertramka, tram 4, 9, 10, 16; OTEVŘENO DENNĚ 8:00 – 19:00). 

 

 

—————

Zpět