Praha tajemná a magická

07.02.2014 00:00

Exkluzivní akce pro české lidi za rozumnou českou cenu - užijte si to, co zažívá vybraná zahraniční klientela v Praze za tvrdou měnu. Procházka starou Prahou s večeří, nápoji a degustacemi.

Putování po staropražských restauracích, pivnicích, vinárnách, kavárnách, bistrech a knajpách spojené s romantikou, humorem, trochou bázně i magií a tajemnostmi - pověstmi, báchorkami, mýty a zajímavostmi staré Prahy v kombinaci se skvělou tříchodou večeří s nápoji a 7-násobnou degustací jídel a nápojů v rámci
"All Inclusive Tours Special".

Akce je pořádána ve spolupráci s českými podnikatelskými subjekty a subdodavateli, je součástí mezinárodního projektu, na jehož základě je testována jako společenská zábavně-vzdělávací akce výhradně pro smíšené společné mezigenerační skupiny. Jako taková je částečně dotována a umožňuje tak za daných podmínek rozumně nízké a i pro Čecha přijatelné ceny.

 

Sraz účastníků: Praha mezi 17. a 18. hodinou, přesný čas a místo srazu bude účastníkům upřesněno e-mailem nejpozději 1 den před akcí.

Program: Procházka po zákoutích staré Prahy a výkladem zajímavostí, návštěvou vyhlášených a věhlasných podniků, skvělou večeří i možností netradičního seznámení. Předběžnou trasu a podrobnější program obdrží účastníci e-mailem 3 dny před akcí, s podrobnou trasou a detailním programem budou seznámení na začátku každé akce.

 

Termíny konání:

Ceník

 
1. Základní cena 2 200 Kč
2. I. kategorie - studenti 18-26 let (ISIC) 549 Kč
3. I. kategorie - mládež 18-21 let 749 Kč
4. II. kategorie - senioři nad 65 let 749 Kč
5. III. kategorie - účastníci 50-60 let 899 Kč
6. IV. kategorie - ostatní 999 Kč

Ceny pro páry na svatovalentýnský termín jsou dvojnásobkem uvedených.
 

POZOR: účast na akci od dovršených 18 let! Akce se koná pouze při účasti minimálně 8 osob, přičemž z každé kategorie musí být minimálně dvě. Maximální počet účastníků je omezen na 24 osob.

 

Povinná rezervace výhradně e-mailem přímo u lektora akce na lektor.cestovka@seznam.cz.

 

—————

Zpět