Výprodejové Drážďany

25.01.2014 00:00

Jako každý rok, tak i letos probíhají v Drážďanech novoroční výprodeje, a to nepřetržitě nejen o víkendech. Nabízíme vám návštěvu těchto akcí v kreativních variantách = klasický výlet s možností výhodných novoročních nákupů a se zážitkovou návštěvou Drážďan s doplňkovým originálním programem – i bez slevových akcí a po úpravách směnných kurzů ČNB jsou ceny většiny zboží o 30-50% nižší než v ČR a navíc i s lepší garancí kvality, nyní navíc výprodeje se slevami až 70%, což v konečném důsledku znamená, že při nákupu stejného sortimentu zboží můžete ušetřit až 90% z ceny nákupu. Udělejte si extra krásné a levné druhé Vánoce se zážitkovou návštěvou Drážďan a doplňkovým originálním programem a exkluzivními bonusy v podobě pozornosti našeho německého partnerya - vše již v ceně bez jakýchkoliv doplatků a příplatků - VÝHRADNĚ JEN U NAŠÍ CA !!!
K obousměrné přepravě do Drážďan a Saska převážně využíváme bezpečnou, pohodlnou a ekologickou mezinárodní dopravu vlakem - pravidelnými spoji ve většinou moderních, vytápěných a klimatizovaných soupravách EC (R), DESIRÓ, S1, S2. Tímto předcházíme, hlavně v zimě, možným dopravním komplikacím v silniční dopravě – zhoršené sjízdnosti cest, blokádám uvízlých kamionů, velkým kolonám, ale i problémům s parkováním a pod. V Drážďanech se dle potřeb přepravujeme kvalitní a funkční MHD – veškeré náklady skupinové přepravy jsou již zahrnuty v ceně.
Vzhledem k velkému zájmu i limitované kapacitě těchto akcí doporučujeme všem zájemcům urychlenou rezervaci a platbu zajišťující Vaši účast.

Sraz účastníků: Praha v hale hlavního nádraží před prodejnou Vodafone v 5:50 – 6:10.

Program: Odjezd v 6:29 z Prahy přes Ústí nad Labem, Děčín a Bad Schandau do Drážďan. Po příjezdu se přesuneme do centra města, kde bude dle zájmu účastníků skupinová prohlídka historického centra s výkladem, nebo individuální program s možností výhodných nákupů v centru města, např. v největším obchodním centru Elbe Park i dalších. Na závěr vás čeká nevšední zážitek z jízdy pozemní lanovkou a pro děti bonus našeho německého partnera v podobě odpolední svačinky. Po setkání v centru se společně opět MHD přesuneme na nádraží a vyrazíme na zpáteční cestu s návratem do Prahy na hlavní nádraží ve 21:09 nebo 21:27 (v úterý 11. února 2014 již v 19:09/19:27).

 

Termíny konání:

Ceník

cena standart / VIP klubové ceny po povinných rezervacích při platbách hotově v inkasním místě
1. Základní cena 790 Kč
2. Základní cena klubová 495 Kč / 399 Kč
3. Zvýhodněná klubová cena (first moment) 399 Kč
4. VIP klubová cena 375 Kč
5. Děti do 6ti let – 1 dítě na 1 dospělou osobu ZDARMA
  každé další dítě 150 Kč
6. Děti 6–12 let 385 Kč / 320 Kč
7. Mládež do 18 let, studenti (ISIC), PID, ČID a osoby nad 55 let 435 Kč / 350 Kč

Speciální ceny pro páry na svatovalentýnský termín k doptání a zajištění rezervací na cestovka01@seznam.cz.
 

POZOR: dle platných předpisů v EU musí mít i děti do 15 let vlastní cestovní pas, od 15 let pak vlastní občanský průkaz. V Německou je uvedené kontrolováno.
 

Cena zahrnuje: Dopravu vlakem Praha-Drážďany a zpět, kompletně veškerou společnou dopravu MHD, obousměrnou jízdenku na lanovku, info rmační materiály (plánky centra města a MHD), technický doprovod.

Cena nezahrnuje: Vstupy do objektů a cestovní pojištění – DOPORUČUJEME ZAJISTIT SI POJIŠTĚNÍ INDIVIDUÁLNĚ.

Inkasní místo: Levné potraviny VEVERKA, Plzeňská 40, Praha 5, (od Andělu jedna zastávka tramvají - Bertramka, tram 4, 9, 10, 16; OTEVŘENO DENNĚ 8:00 – 19:00). 

 

 

—————

Zpět